субота, 03. март 2012.

Žene zabranile muževima da posećuju kafić

Laura Megi (34) vlasnica je kafića „Le Cafe“ koji se nalazi u italijanskoj varošici Banjolo Mela.
Osim dobrom kafom ona je počela da privlači mušterije i toplesom, što se ne dopada italijanskim domaćicama. Gostujući u emisiji „This Morning“ Megi je izjavila da ne vidi u čemu je problem, jer je u pitanju „samo zabava“.
Atraktivna crnka vlasnica je lokala u maloj italijanskoj varošici poslednjih osam godina, ali odnedavno je jednosmerna ulica u kojoj se kafić nalazi blokirana automobilima, a u lokalu retko kad ima slobodnog stola.
Tajna velike posećenosti je izazovno oblačenje, koje nervira italijanske domaćice, pa one svojim muževima brane da piju kafe u Meginom lokalu.
- Ako muškarci dolaze u kafić, šta ja tu mogu? Znam da sam uznemirila mnoge žene, ali to nije moj problem. Nisam ja kriva što oni žele da dođu u moj kafić na piće – rekla je vlasnica kafea u koji dolaze muškarci iz mesta udaljenih i po 100 kilometara, gostujući u emisiji „This Morning“ pre nekoliko dana.
Na svom Fejsbuk profilu Megi ima 5.000 prijatelja, a na posao dolazi u seksi uskim haljinama sa dubokim dekolteom, ili pantalonama sa veoma niskim strukom i izazovnim štiklama.
- To je nečuveno, i trebalo bi zabraniti takvo ponašanje. Ovo je miran i ugledan grad, a sada smo poznati u celoj zemlji po tome što se barmenka u jednom kafiću ne oblači primereno dok služi piće. Žene iz grada nisu srećne i žalićemo se Savetu – rekla je jedna domaćica na istoj televiziji.
Gradonačelnica Banjoloa Kristina Almići već je čula žalbe Italijanki.
- Primili smo nekoliko žalbi žena na taj bar, i razmatramo šta možemo da uradimo.
U okolini kafića postoji problem sa blokiranjem saobraćaja, otkako je Laura proširila posao. Mi ne možemo da sprečimo ljude da odlaze tamo, i znam da je bar popularan kod muškaraca. Ja lično ne vidim problem sa njenim izgledom i oblačenjem, ali mom suprugu je zabranjeno da ide tamo – rekla je gradonačelnica.
izvor: 24sata.rs

Učitava se...

Vic Dana

Podeli sa Prijateljima

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More