субота, 03. март 2012.

Trenira da postane Tarzan

Nema sumnje da je previše vremena prošlo od snimanja poslednjeg dela filma o Tarzanu. To mišljenje očigledno deli i De Vet Du Tua koji u Južnoafričkoj Republici svakodnevno vežba kako bi postao što sličniji čoveku-majmunu iz romana Edgara Rika Burouza.
De Vet Du Tua, dvadesetčetvorogodišnji muškarac iz Južnoafričke Republike, toliko je opsednut Tarzanom da provodi dane njišući se na lijanama i granama drveća, jašući slonove i jedući plodove koje nađe u prirodi, baš kao pravi fiktivni lik.
On je godinu dana proveo u Engleskoj i radio kao čuvar i dostavljač, ali se vratio u rodnu Afriku, gdje je uniformu zamenio za krpicu oko struka u nameri da postane pravi Tarzan. Još od detinjstva koje je proveo u Namibiji, skupljao je knjige i stripove o Tarzanu i tako stvorio ljubav prema tom liku.
Njegov najbolji prijatelj je slon Šaka, De Vet Du Tua provodi više vremena s majmunima i zebrama nego s ljudima. Iako mu je jasno da mnogi misle da nije u potpunosti normalan, on zna da je to ono za što je rođen.
Počeo je ozbiljno da trenira pre više od četiri godine, već je dobio ponude da se pojavi u ulozi gospodara džungle na konvencijama koje se u SAD organizuju za ljubitelje Tarzana.
izvor: blic.rs

Učitava se...

Vic Dana

Podeli sa Prijateljima

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More