субота, 03. март 2012.

Policajac jurio samog sebe


Neidentifikovani britanski policajac jurio je samog sebe po ulicama 20 minuta, greškom operatera za bezbednosnim video kamerama po gradu, koji ga je zamenio za osumnjičenog!
Policajac je bio na terenu, nadgledajući područje u kome se dogodilo više provala, u neimenovanom gradu na jugu Velike Britanije.
Dok je on tragao za osumnjičenim, operater za kamerom mu je dojavio da je primetio nekog ko se ponaša sumnjivo. On, međutim, nije shvatio da na ekranu, u stvari, gleda policajca u civilu, preneo je „Telegraf„.
Operater je upravljao policajca gde da ide, navodeći mu da je osumnjičeni veoma blizu, da su, čak, u istoj ulici.
- Svaki put kad bi ‘osumnjičeni’ ušao u neku ulicu, operater je odmah govorio policajcu gde da ide, a kad god bi ga operater pitao šta vidi, ovaj bi odgovarao da mu nema traga – rekao je neimenovani izvor.
- Šalili smo se kasnije na račun toga, ali je sve prihvaćeno u dobrom duhu – dodao je on.
Policajac je tako proveo 20 minuta u trci sa samim sobom, a jurnjavu je okončao šef policije, koji je ušao u kontrolnu prostoriju za kamere i prepoznao „osumnjičenog“, nakon čega je „umro od smeha“.
Detalji incidenta „procurili“ su u magazin policijskog udruženja „Policija“, a preneo ih je neimenovani zvaničnik koji je bio svedok slučaja.
izvor: blic.rs

Učitava se...

Vic Dana

Podeli sa Prijateljima

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More