субота, 03. март 2012.

Kako stvarno funkcionišu muškarci


Muškarci za sebe veruju da su zaštitnici, lako ih je impresionirati, ali teško pokazuju emocije.Mnoge žene veruju da su muškarci komplikovani i da su potrebne posebne veštine kako bi ih zavele. Istina je suprotna, jer su muškarci tokom zavođenja i flerta ustvari jednostavniji od žena, piše yourtango.com.
Muškarci veruju da su svi komplimenti istiniti
Za razliku od žena, muškarac veruje u svaki kompliment koji dobije. I ne samo to, o ženi koja mu uputi kompliment muškarac automatski ima bolje mišljenje i simpatičnija mu je. Ako ga želite osvojiti, dajte mu pokoji kompliment, ali nemojte preterivati.
Muškarce je lako impresionirati
Mnogim ženama ovo je teško sda shvate i zato se čude kad vide zgodnog muškarca s pomalo neuglednom ženom, ali muškarce je vrlo jednostavno impresionirati. Dovoljno je da u igri zavođenja prihvatite njegovu inicijativu, uputiti mu pokoji značajan pogled i zavodljivi osmeh i on je osvojen. Dakle, započnite flert i nemojte štedeti na osmesima.
Muškarci veruju da su zaštitnici
Još od početaka ljudske civilizacije muškarci su na sebe preuzeli ulogu zaštitnika. Tako je i danas pa muškarci i dalje vole udovoljavati ženama. Pružite im priliku za to pa umesto da same menjate vodu za staklo u automobilu, dopustite njemu da to uradi. I kad sledeći put budete nosile kofere, prihvatite pomoć simpatičnog stranca.
Muškarci nemaju ništa protiv ravnopravnosti
Postoji možda pokoji muškarac koji još uvek veruje da su baš oni superiornija bića, ali većina muškaraca podržava ravnopravnost i želi pored sebe ravnopravne žene. Drugim rečima, nemaju ništa protiv da radite, zarađujete, organizujete svoja putovanja i da povremeno izlazite bez njega. Dakle, ne morate glumatati da biste im se svidele…
Muškarci misle da su emotivno snažni
Većina muškaraca za sebe misli da teško plaču, ne pogađaju ih stvari lako kao žene i nemaju toliko razvijenu empatiju. Prava je istina da su i oni vrlo emotivni. Da, oni potiskuju emocije i stvaraju maske koje ih prikazuju kao snagatore koji funkcionišu isključivo intelektualno, ali su jako emotivni. Pomozite im da te emocije pokažu. Biće im lakše, a i vi ćete ih videti u nežnijem svetlu.
izvor: 24sata.rs

Učitava se...

Vic Dana

Podeli sa Prijateljima

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More