субота, 03. март 2012.

10 najboljih gradova za samce


Koji grad je poznat po lepim ženama, a gde su najveće šanse da pronađete svoju jaču polovinu, otkrivamo kroz 10 najboljih gradova za samce.
Njujork
To je grad koji nikada ne spava i njegov noćni život vam, osim prilike za mnoštvo novih poznanstava, nudi fantastičan provod. Menhetn je bogat kvart sa nebrojeno mnogo lepih, uspešnih žena. Muškarci su brojčano u manjini, pa se obično kaže da je njih u Njujorku mnogo lakše “upecati”. Zato je Njujork san za svakog muškarca, a noćna mora za svaku ženu.
Barselona
Dame, velike su šanse da ćete ono što tražite pronaći baš u Barseloni. Odnos muškaraca prema ženama je skoro jedan na jedan, ali ono što nedostaje u količini Barselona nadoknađuje u kvalitetu. Kvalitet se ogleda u mnogo čemu: hrani, vinu, noćnom životu, arhitekturi i, naravno, muškarcima. Kao najpopularnija turistička destinacija u Španiji, Barselona privlači milione posetilaca svake godine iz celog sveta.
Berlin
Dvadesete godine prošlog veka bile su zlatno doba za Berlin. Grad je cvetao kroz seksualni liberalizam i samoizražavanje. Danas, Berlin se vratio svojim korenima. Njujork je možda grad koji nikada ne spava, ali Berlin je grad koji se ne može skrasiti. Berlin ima za svakoga po nešto, bilo da ste gej, strejt, ili bi.
Melburn
Postoji 70.000 više samih žena nego muškaraca u Melburnu, što čini ovaj grad idealnim da u njemu nađete lepšu polovinu. Tokom poslednjih 20 godina, Melburn se našao na vrhu liste po pogodnostima za život, a prema različitim anketama i, nedavno u jednoj (askmen.com), proglašen je za drugi grad najbolji za muški pol. Melburn obiluje ponudama za noćni život, pa ni žene neće biti razočarane.
Sijetl
Glavni gradovi na istočnoj obali Sjedinjenih Američkih Država su meka za samohrane muškarce, ali zato su žene osvojile Zapadnu obalu. Ako ste žena, Sijetl je pravi izbor za vas. Konačno jedan veliki grad gde singl muškarci brojniji od singl žena. I ne dozvolite glasinama o padavinama da vas obeshrabre! U proseku, u Sijetlu pada manje kiše nego u Njujorku.
San Francisko
San Francisko je suviše veliki grad da biste ostali sami, naročito ako ste singl i gej. U 1970. San Francisko je bio centar pokreta za gej prava. Danas, pored svog umerenog vremena, divnog prirodnog ambijenta, i međunarodno raznolikog stanovništva (39% stanovništva dolazi iz inostranstva), San Francisko je politički aktivna gej zajednica i to je jedan od njegovih najvećih atributa.
London
Sa više od 7.5 miliona ljudi, London je najnaseljeniji grad Engleske. Sa 78.000 više samih žena nego muškaraca, spada u prestonice gde ćete najbrže naći lepšu polovinu. Takođe, ljudi dolaze u London iz celog sveta, što znači atraktivne, same žene su svuda i odasvud. Sa više od 300 jezika koji se govore u gradu, svet ovaj grad naziva svojim domom.
Šangaj
Ekskluzivno: Nema mnogo žena ostalih u Šangaju! Ok, da, to je preterivanje, ali sigurno nije povoljno za muškarce. Od politike jednog deteta 1980-ih godina, odnos muškaraca prema ženama je van kontrole. Trenutno na svakih 120 muškaraca ide 100 žena u Kini, ostavljajući mnoge muškarce usamljenim.
Sidnej
Slično kao Melburn, Sidnej ima više samih muškaraca nego žena (100 žena na svakih 82 muškaraca da budemo precizni). Drugo, pored San Franciska, Sidnej ima jednu od najvećih LGBT populacija u svetu. Sa skoro savršenom klimom i obiljem prirodnih atrakcija (37 plaža) , Sidnej je idealno mesto da nađete srodnu dušu.
Sao Paolo
Sao Paolo je grad pun lepih ljudi, naročito lepih žena. Sa više žena nego muškaraca, raj je za jači pol. Ovo je grad gde je biti singl čak i poželjno, grad avanture i zabave. Sao Paolo nije glavni grad Brazila, ali je centar najvećeg bogatstva. Od fudbala do Formule 1, Sao Paolo ima nešto za svakog entuzijastu sporta.
izvor: 24sata.rs

Učitava se...

Vic Dana

Podeli sa Prijateljima

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More