четвртак, 23. фебруар 2012.

Vode ljubav nasred ulice


Na divljanje huligana u centru Vankuvera jedan zaljubljeni par je odgovorio na krajnje romantičan način – strasnim poljupcima dok su ležali nasred ulice.

Ovaj nesvakidašnji događaj, zabeležio je fotograf Ričard Lem koji se nalazio između dva kordona policije koja je pokušavala da zavede red na ulicama, nakon što su navijači vankuverskog hokejaškog tima, izrevoltirani porazom svog tima, napravili haos u gradu.
Australijanac Skot Džons i njegova devojka, Kanađanka Aleks Tomas slučajno su se našli u haosu, a prema rečima njegovog oca, policija je bila veoma gruba i Aleks su, ni krivu ni dužnu, oborili…
„Ona se u trenutku našla između dva kordona policija i kada su krenuli da se povlače oborili su i nju. Skot je pritrčao da joj pomogne i nežno je poljubio“, ispričao je Bret Džons lokalnim medijima.
Aleks se trenutno oporavlja od povrede noge, a par nastoji da se „sakrije“ od medija jer su njihove fotografije obišle svet sa naslovom „Vodite ljubav a ne rat“ i svi žele da od njih dvoje saznaju impresije.


(Izvor: Mondo)

Učitava se...

Vic Dana

Podeli sa Prijateljima

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More