среда, 22. фебруар 2012.

Tinejdžerka spava sa bengalskim tigrom

Feliša Frisko je tinejdžerka sa Floride koja svako veče leže u krevet sa svojim ljubimcem – šestomesečnim bengalskim tigrom Vilom.
Ovaj neobični duo spava zajedno na Felišinom krevetu sa pokrivačem ukrašenim leopard šarama od kako se Vil rodio, a prema njenim rečima, tako će biti sve dok on ne napuni godinu dana. Simpatična tinejdžerka obžava da spava sa Vilom, i ne smeta joj što joj po krevetu ostavlja dlake i voli da je liže.
“To je kao da odgajate psa. Ako odgajate tigra, bude vam normalno,” kaže Feliša, čiji roditelji vode edukacioni projekat “Tiger Encounter”, tokom kog se rodio Vil koji nije prva divlja mačka sa kojom je delila krevet: pre njega, to je bio Vilov otac Daruba, sa kojim je takođe spavala sve dok nije napunio godinu dana.
Kako kaže, o Vilu je počela da se brine pošto ga je odbacila majka. Redovno ga hrani, šeta, igra se sa njim i tvrdi da ima majčinski odnos prema šestomesečnom mladunčetu.
“Vrlo sam zaštitnički nastrojena prema njemu. Bio je tako mali kad ga gledam kako raste, to je kao da imam dete,” zaključuje Feliša koja je zahvaljujući profesiji svojih roditelja često bila okružena egzotičnim životinjama ali ipak ne veruje da se tigrovi dresurom mogu pretvoriti u kućne ljubimce.
“Moji roditelji uvek kažu da ne možete potpuno verovati životinji, čak ni psu. Morate biti svesni svih rizika,” zaključuje tinejdžerka.
(Izvor:Smedia)

Učitava se...

Vic Dana

Podeli sa Prijateljima

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More