уторак, 21. фебруар 2012.

Seks u bajci o Crvenkapi!

Crvekapa
Ni bajke nisu više što su nekad bile! Tako je makar kada ih se dočepa nemilosrdna holivudska produkcija.
U kompanijii „Vorner bros“ su snimili modernu verziju jedne od najpoznatijih dečjih priča, bajku o Crvenkapi! Svi znamo kako Crvenkapa nadmudruje zlog vuka i spasava baku iz njegovih gladnih čeljusti.
Međutim, holivudska verzija „Crvenkape“obiluje seksom! Priča je smeštena u jedno srednjovekovno selo, a Crvenkapu, koju glumi seksepilna Amanda Sejfrid (24), progoni vukodlak, a ne vuk. Crvenkapa se u filmu zaljubljuje u siromašnog stolara, na veliko razočaranje i protivljenje svoje porodice. Celo selo godinama živi u strahu od krvoločne zveri. Uloga vukodlaka je pripala Geriju Oldmanu, koji se pretplatio na uloge negativaca.
Trejler koji je kompanija pustila u javnost pokazuje da moderna verzija „Crvenkape“ svakako nije film koji bi ste odgledali sa svojim detetom. Osim što obiluje scenama seksa (istina ne eksplicitnog), film je prepun krvi, ubistava i mračne atmosfere. Najzaslužnija za to je Ketrin Hardvik, koja se proslavila režijom „Sumrak sage“, poznatog hita o vukodlacima. Ona kao da se trudila da mračnu atmosferu iz filma o vukodlacima prebaci u modernu dečju bajku.
„Crvenkapa je klasična bajka koju svi znamo, ali ovo je verzija koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. Potpuno je izokrenuta i pretvorena u gotsku priču. Prepuna je drame i akcije. A tu je i aspekat romanse, koji ne postoji u bajci. Ima mnogo ljubavi i opasnosti“, rekla je glavna glumica.
Premijera filma zakazana je za 11. mart naredne godine.
(Izvor: Alo)

Učitava se...

Vic Dana

Podeli sa Prijateljima

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More