понедељак, 20. фебруар 2012.

Rođendan joj preseo zbog Facebooka

Umesto 15 najbližih prijatelja, tinejdžerka na rođendansku žurku greškom pozvala njih 20.000!
Tinejdžerka iz Britanije želela je da pozove par prijatelja na rođendansku žurku, ali je, samo zato što je zaboravila da klikne „private“ sa svom Facebook profilu, uspela da pozove njih nekoliko hiljada.
Kada imate 15 godina, sve što želite je da napunite 16. Do tada morate da čekate i makar organizujete proslavu „tog“ 15… Zamolićete mamu da vam napravi tortu i da vas „ne bruka“ pred drugarima koje će vam doći.
A, onda morate i da pošaljete pozivnice…preko Facebook-a je najlakše, prvo napišete prijateljima ulicu i broj gde živite, i ne zaboravite da kliknete „private“ inače će vam se dogoditi što i Rebeki Dževelou, tinejdžerki iz Hertfordšira koja je poslala pozivnicu „svima živima“ na mreži!
Rebeka je planirala da pozove svojih 15 prijatelja da dođu kod nje kući, ali je ubrzo saznala da dnevna soba neće biti dovoljno velika da ugosti 21.000 ljudi koji su videli njenu pozivnicu na netu i odgovorili da „dolaze sigurno“.
Slavljenica je ubrzo otkazala žurku, a njena majka Trejsi je kontaktirala policiju koja će, za svaki slučaj, patrolirati pred porodičnim domom 7. oktobra.
„Nadamo se da će odgovori na pozivnicu prestati do tada“, rekao je narednik Luis Duket iz policije. „Žurka je zakazana u stanu u koji bi jedva stalo deset ljudi, kamoli nekoliko hiljada!“.
Rebeka je od mame za rođendan dobila „više mesta“ u sobi. „Pošto nije znala da koristi Internet, više ga neće ni imati! Uzela sam joj kompjuter“, rekla je mama Trejsi.
(Izvor: Mondo)

Učitava se...

Vic Dana

Podeli sa Prijateljima

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More