понедељак, 27. фебруар 2012.

Reporter uzivo zaprosio voditeljku

Spasovski se javio uživo u program koji je vodila njegova devojka Slavica Arsova izvještavajući da je put do Niša, gde se igra rukometna utakmica između Švedske i Makedonije, prohodan i posavetovao gledaoce da se toplo obuki jer je temperature napolju izrazito niska.
Reporter makedonske televizije Sitel Aleksandar Spasovski zaprosio je svoju devojku, voditeljku iste televizije, u sred TV dnevnika.
Nakon iscrpnog izveštaja sa terena, on je upitao voditeljku da li ima dodatnih pitanja za njega, a kada je ona odgovorila da nema – on je odlučio da njoj postavi jedno.
„Imam ja jedno pitanje za tebe, malo je neuobičajeno i dobro je što sediš. I ti i ja radimo u TV Sitel, naša veza je tu počela i najviše zajedničkog vremena provodimo na poslu. Zbog toga sam želeo da to učinim baš ovim putem i pred kamerama. Hoćeš li da se udaš za mene?“, pitao je Aleksandar, vadeći iz džepa kutiju sa prstenom.
Voditeljka nije mogla da sakrije iznenađenja, ali i sreću, a njen odgovor je bio: „Da, Aleksandre, Moj konačan odgovor je ‘da’.“
Pogledajte.Učitava se...

Vic Dana

Podeli sa Prijateljima

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More