субота, 18. фебруар 2012.

Poze koje najbrže vode do orgazma


Zavirite u Kamasutru, najstariji erotski priručnik, i začinite seksualni život ljubavnim položajima u kojima ćete partner i vi podjednako uživati.

DVOSTRUKI UŽITAK
Ovo je jedna od retkih poza koju podjednako vole i muškarci i žene, a idealna je za sam početak ljubavne igre ili čak za sam kraj, ukoliko želite da zajedno doživite vrhunac. Uzpomoć poze dvostrukog užitka možete da rasplamsate ljubavne strasti, ali i da istražite erogene zone svog partnera.
Muškarac i žena leže jedno preko drugog tako što je glava muškarca u ženskoj genitalnoj zoni, a glava žene u muškoj. Jezikom stimulišu jedno drugom erogene tačke.
Budite oprezni, jer u ovoj pozi možete vrlo lako da dođete do vrhunca, pa nemojte da traje predugo. Preporučljivije je da u ovoj pozi žena leži preko muškarca, mada nije i obavezno.
Stepen težine: 3
Stepen uživanja: 9
DIJAMANT
Ovaj položaj je sjajna varijanta za potpuni užitak oba partnera. Može se izvesti na bilo kojoj čvrstoj podlozi, recimo na stolu ili podu.
Muškarac i žena su okrenuti jedno prema drugom. Žena leži na leđima, dok su joj ruke podignute iznad glave, a jedna noga je na njegovom ramenu. Muškarac sedi između njenih nogu, s tim što mu je jedna noga ispružena pored njenog tela, a druga na njoj.
Kretanje je svedeno na minimum jer se nalaze u položaju u kome ne mogu dugo da izdrže. Malo mašte će im svakako pomoći. Položaj u kojem se direktno gledaju još više će uzbuditi i ženu i muškarca.
Stepen težine: 5
Stepen uživanja: 5
SLON
Sunce lagano probija kroz roletne, a vama se još ne izlazi iz kreveta. Polako se rastežete i kada dotaknete meku kožu svog partnera, stvari jednostavno krenu da se razvijaju same od sebe. Ovaj položaj ne iziskuje puno energije, a pruža snažan osećaj intime.
Kod ove poze potrebno je da se namestite u poziciju „kašike“. Ženine noge su lagano savijene u kolenima, pa leži na jednom boku, dok joj se muškarac u potpuno istom položaju priljubljuje s leđa.
Muškarcu i ženi ova poza odgovara iz podjednakih razloga. Njemu ovaj položaj omogućava da se nesmetano pokreće dok ona kontrakcijom vaginalnih mišića može da poveća ugođaj kod oba partnera.
Stepen težine: 3
Stepen uživanja: 7
izvor: 24sata.rs

Učitava se...

Vic Dana

Podeli sa Prijateljima

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More