субота, 18. фебруар 2012.

Neobični zakoni o seksu


Svi smo se već nasmejjali neobičnim zakonima, najčešće američkim. Amerikanci su kraljevi u donošenju neobičnih zakona i skoro svaka njihova savezna država ima bar jednu zabavnu pravnu odluku.
Evo nekoliko neobičnih američkih zakona u vezi sa seksom. Pa počnite sa čitanjem:


Pensilvanija
Muškarci ne smeju da se uzbude u javnosti, a analni se seks kažnjava kaznom od više hiljada dolara.
Montana
U Bozemanu je zabranjen seks sa suprotnim polom (znači s istim nije!) na travnjaku ispredkuće posle zalaska sunca i ako su oba učesnika gola. Dakle, ako nosiš čarape tada nema prekršaja.
Minesota
Muškarci ne smeju da imaju seks sa živom ribom (s mrtvom mogu?! A žene i sa živom?!). Zabranjeno je spavati go. U Aleksandriji muž ne sme da vodi ljubav sa ženom ako mu je zadah od belog, crnog luka ili sardina. Ako žena zamoli muža da opere zube prema zakonu muž je mora poslušati.
Vajoming
U Njukastlu zakon paru zabranjuje seks stojeći u rashladnoj vitrini, koja se nalazi u prodavnici.
Ohajo
U Klivlendu žena ne sme istovremeno da nosi lakirane cipele i suknju, jer muškarac može u njima videti odraz njenih intimnih delova.
Juta
Tremontonov zakon ženama zabranjuje seks u vozilu hitne pomoći, koja su u pokretu. Ako žena bude uhvaćena tokom seksa u vozilu hitne pomoći, koje je u pokretu, biće optužena, a njeno će ime biti objavljeno u lokalnim novinama. Muškarac, koji je sa tom ženom vodio ljubav, neće biti optužen, a neće biti ni javno obeležen.
Arizona
Žene mogu biti gole iznad struka, jer grudi nisu označene kao intimni delovi tela!
Nebraska
Parovi, koji prespavaju u hotelima, dok spavaju moraju nositi bele pamučne pidžame, koje će dobiti u hotelu. Pidžame ne smeju da skinu ni dok vode ljubav.
Nekoliko zakona iz ostatka sveta
Još nekoliko neameričkih: U Londonu je zabranjen seks na parkiranom motoru. U Indoneziji je kazna za masturbaciju odsecanje glave. U britanskom Liverpulu dozvoljene su prodavačice u „toplesu“. Ali samo u prodavnicama sa tropskim ribicama. u Hong Kongu prevarena žena sme da ubije svoga muža, ali to sme da učini samo golim rukama, a muževu ljubavnicu sme da ubije kako god želi.
izvor: 24sata.info

Učitava se...

Vic Dana

Podeli sa Prijateljima

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More