понедељак, 20. фебруар 2012.

Mačke u šopingu

IKEA u Velikoj Britaniji sprovela eksperiment u kojem je učestvovalo sto „mušterija“ na četiri noge.

Zaposleni u IKEI u Velikoj Britaniji su jedne večeri imali sto „mušterija“. Ono što je interesantno je da to veče nisu prišli ni pomogli nijednoj od njih. Razlog? „Mušterije“ su im bile mačke.
„Želeli smo da vidimo šta bi se desilo kada bi pustili sto mačaka u IKEU. I onda smo rešili da sprovedemo mali eksperiment kada je kada je radnja zatvorena“, rekli su Tim i Fredi, kreativni duo koji stoji iza ove ideje. Tim i Fredi nisu imali neki poseban povod za ovakav eksperiment, odlučili su se na njega zato što je „zanimljiv“.
Mačke su „dolazile“ u radnju u pratnji vlasnika u isto vreme dok su postavljane kamere po radnji. Kada je sve bilo „na svom mestu“, svi koji imaju dve noge su morali da napuste radnju i zaključaju za sobom. Niko nije znao šta će videti kada ujutru pogledaju snimke…
Koliko su udobni kreveti, šta je u fiokama, da li su lampe jestive, i koji komad nameštaja je vredan „fajta“, možete saznati ukoliko pogledate ovaj neobičan eksperiment, odnosno novu reklamu kompanije IKEA – „Kao kod kuće“.
(Izvor: Mondo)

Učitava se...

Vic Dana

Podeli sa Prijateljima

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More