четвртак, 23. фебруар 2012.

Japanci napravili meso od ljudskog izmeta!


Ako nemate jak želudac, preporučujemo vam da ne čitate ovaj tekst a još manje da pogledate snimak koji smo vam pripremili. Ali sada smo vam već zagolicali maštu pa ćete morati, zar ne? A šta ako vam kažemo da su Japanci napravili meso od ljudskog izmeta? Da li biste nam poverovali, pa čak i probali ovo meso?
Da, ovo je zaista istina! Apetit za meso od ljudskog izmeta nema svako, a upravo ovu vrstu mesa su napravili Japanci. Naučnici na čelu s Mitsujukiem Ikedom iz Okojame došli su do mesa od ljudskog izmeta dok su proučavali načine na koje se može iskoristiti ljudski izmet. Nazovite hrabrošću ili ludošću, ali neki su imali snage da ga probaju. Zaključak do kojeg su došli je da ima ukus kao goveđe meso.
Ovo neverovatno otkriće japanskih naučnika, preneo je portal Weird Asian News. Mitsujuki i njegov tim pronašli su način na koji mogu da izdvoje proteine iz ljudskog izmeta i od njih naprave meso. Nakon toga, meso oboje u crvenu boju i dodaju sojine proteine. Ikeda tvrdi da bi konzumiranje ovog mesa bilo odlično za očuvanje okoline, a jedini problem vidi u psihološkoj barijeri koju ljudi imaju kada čuju za meso od ljudskog izmeta.
E sada, ako vam neko kaže: „Jedi g***a!“, nemojte se uvrediti, on vam ustvari toplo preporučuje da probate ovaj novi japanski specijalitet.
(Izvor: S media)

Učitava se...

Vic Dana

Podeli sa Prijateljima

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More