уторак, 21. фебруар 2012.

EKSKLUZIVNO: Seks ko Arene


Seks koji se desio ispred Arene, a koji je policija snimila kamerom za nadgledanje saobraćaja, a posle par meseci i objavila, dobija potpuno novu dimenziju kada se sagleda iz ugla ko su zaista ta devojka i taj momak, sada široj javnosti poznati kao Elizabeta Mitrović i Milovan Sinanović.
Redakciji se javila osoba bliska akterima sex afere kod Arene. Iako motivi njenog istupanja u javnost nisu poznati, ta osoba (ime i prezime poznato redakciji) je insistirala na anonimnosti, te objavljujemo samo pojedine delove onoga što je rečeno.
Razgovor je krenuo rečima: „Da, pričaćemo o životu naših aktera – prošlom i sadašnjem… budućnost je neizvesna“ rekao je za iYupi.com izbor blizak ovom paru, a onda smo nastavili:
Ko je Elizabeta Mitić?
-Elizabeta Mitić je rođena 1989. godine,a najbolje je opisuju reči bogata „karijera“, još bogatija „praksa“. Živi u NN bloku (poznat redakciji) u Novom Beogradu i vrlo dobro zna da zahvali na lažnim komplimentima i skupocenim poklonima, a primila ih je dosta (ne,ne poklone!)- kroz osmeh nastavlja priču izbor za iYupi.com

-Završila je srednju školu Petar Drapšin, a pouzdano se zna da je bila izdašna i velikodušna i prema dečacima u tom periodu. Trenutno je u vezi sa jednim beogradskim advokatom iz ugledne porodice (slika pored bazena, gore levo), mada posle afere ko zna da li je i dalje?! Ipak Eli se nije zaustavila tu, uvek je želela da bude popularna, što svedoči i fotografija sa jednim od učesnika Velikog Brata, Manuelom.

iYupi: Ko je Milovan Sinanović?
-Milovan Sinanović je rođen 1987. godine, a u kraju je poznatiji kao Miksi – mali, tatin sin sa Bežanijske kose. Komplekse vuče jos iz Politehnicke škole u kojoj je mali debeljko dobijao redovne ćuške iza uha. Par godina kasnije malo momče je dobilo vozačku dozvolu, a samim tim su i njegovi kompleksi bili umanjeni za barem 70 posto- ekskluzivno otkriva za iYupi.com blizak izvor ovom paru.
-Bio je i mršaviji i lepsi…i bogatiji… Firma u kojoj radi, a koju mu je otac poverio i ostavio mu odresene ruke u upravljanju istom, nalazi se na 5 minuta od Beogradske Arene. Mali Miksi u slobodno vreme radi kao pomoćni trener nekog kluba Šklj lige- navodi detalje, a onda dodaje -Auto na kojem „stručno obrađuje“ mlađanu Eli (kako je još prijatelji zovu) je marke Audi A6, zatamljenih stakala.

-Da li su stakla zatamljena jer je pronicljivi Sinanović shvatio da se devojke ne okrecu za kolima kada mu na prednjem staklu prvo ugledaju facu, pa tek onda ljutu mašinu, ili zbog toga što je u periodu izvođenja akcije kod Arene imao ozbiljnu vezu pa je pokusao da se sakrije…ostaje misterija…- kaže za iYupi.com i dodaje -Jedno je sigurno, momak se pošteno obrukao ovim snimkom, a pritom ne mislimo na lepotu džempera. Sinanovicu, sedi – 1!
Video mozete pogledati na nasem OVDE
(Izvor: iYupi)

Učitava se...

Vic Dana

Podeli sa Prijateljima

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More