четвртак, 16. фебруар 2012.

Doktorka seksom leči pacijente

Da je seks dobar i za dušu i za telo, poznato je odavno, ali doktorka Padma Devi iz Njujorka, isključivo seksom leči svoje pacijente


Ukoliko ikada budete imali psihičkih problema, a za pomoć se obratite psihoterapeutkinji Padma Devi iz Njujorka, budite spremni na seksualni odnos.

Naime, ova doktorka leči u hotelskoj sobi, gdje se sa pacijentom mazi, dodiruje, a često i upražnjava seks, piše "Dejli mejl".

Iako Padmin način lečenja pacienata podseća na "najstariji zanat", neki naučnici tvrde da je ona obučeni psihoterapeut koji se ponaša kao "seksualni surogat" za muškarce koji se suočavaju sa raznim seksualnim problemima.

Na samom početku terapije i klient i "surogat" mogu ostati potpuno obučeni, sa fokusom na vežbe, kao što je dodirivanje ramena i lica.

Kako terapija napreduje, oni skidaju odeću, a nakon toga i dodiruju genitalije.

Ukoliko je neophodno, seansa se završava punim seksualnim odnosom, piše "Dejli mejl".

Klienti kontroverzne doktorke su advokati, ljekari, studenti i građevinci.  Oženjeni ili ne, doktorka svoim pacientima pomaže u liečenju problema kao što su erektilna disfunkcija, preuranjena ejakulacija ili stidljivost.

Najneobičniji pacienti bili su jedan 65-ogodišnjak i mladić od 25 godina, koji nikada nisu stupili u seksualne odnose i smatrali su da nisu sposobni za njih.

Doktorka Padma, inače veoma atraktivna 31-ogodišnja brineta, skupo naplaćuje svoje seanse, a pacienti se, kako doktorka kaže, uopšte ne žale.

Mnogi psihoterapeuti smatraju da "surogat usluge" ne rešavaju emocionalne odnose i poteškoće.

Sa njihovom konstatacijom se ne slažu terapeuti koji su, poput dr Padme, pohađali "Internacionalnu profesionalnu surogat asocijaciju" , a koji tvrde da je oko 90 odsto pacienata na ovaj način izlečilo erektivnu disfunkciju.

SVI PACIJENTI ZADOVOLJNI LEKARKOM PADMOM DEVI (31)

Enhanced by Zemanta

Učitava se...

Vic Dana

Podeli sa Prijateljima

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More