уторак, 21. фебруар 2012.

Dodajte so i biber, zatim se skinite


Na „kanalu za odrasle“ u Hongkongu postoji i gola emisija o kuvanju.
Voditeljka Flora Čeng svoje emisije počinje kupovinom na lokalnim pijacama, naravno obučena, a skida se tek kada se vrati u studio. Tada oblači posebnu, providnu kecelju dizajniranu specijalno za nju, koja malo šta prepušta mašti.
„Želimo da nateramo i muškarce da se vrate u kuhinju i okrenu kuvanju, u društvu svojih žena ili ljubavnica. Želeli smo i da unesemo malo zapadne kulture u program“, rekla je Flora, inače bivša manekenka za donji veš.
Flora inače nema nikakvo kulinarsko obrazovanje, ali je odabrana na osnovu svog fizičkog izgleda da sprema hranu po jednostavnim, tradicionalnim receptima.
Iza ideje o goloj kulinarskoj emisiji stoji Džesi O-King Vaj, producent koji je 2004. osmislio i „gole vesti“ emitovane na istom kanalu.
Emisija će biti emitovana na kanalu „Ice/Fire“, novom programu za odrasle u Hongkongu. Ali, nisu svi oduševljeni idejom da im gola bivša manekenka priprema hranu.
„Ako želim da naučim nešto o kuvanju, svakako neću potražiti takvu emisiju na kanalu za odrasle“, rekla je jedna učesnica u anketi, dok je jedan muškarac ocenio da „kuvanje i golotinja ne idu zajedno“.


(Izvor: Mondo)

Učitava se...

Vic Dana

Podeli sa Prijateljima

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More